Kepez Belediyesi, Özel Çocukları Lunaparkta Ağırladı

Kepez Belediyesi, Antalya'da faaliyet gösteren 14 dernek ve 2 okulun öğrencilerini Lunapark etkinliğinde bir araya getirerek özel bir gün geçirmelerini sağladı.

Kepez Belediyesi, Özel Çocukları Lunaparkta Ağırladı

Etkinlikte çölyak hastası çocukları da unutmayan belediye, özel ikramlarla etkinliği daha da özel kıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, etkinliğin ev sahibi olarak çocuklarla bir araya gelerek onların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Tütüncü, etkinliğe katılan dernek ve okullara teşekkür ederek, özel çocuklar ve aileleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Özel çocukların hayatlarına dokunmayı ve onları mutlu etmeyi amaçlayan etkinlik, çocukların aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar yaşamalarına olanak tanıdı.

Başkan Tütüncü, konuşmasında, "Biz bugüne kadar bütün çocuklarımızı hayatın içerisinde böyle güzel ortamlarda mutlu edebilmek için çalıştık. Zaman zaman bu güzel Lunapark’ta çocuklarımızla, öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Bunun amacı şu; Biz sizleri hepinizi yürekten seviyoruz, kalpten seviyoruz. Kalbimizdeki yeriniz derin. Bu hayatı bu güzel şehirde birlikte yaşamaya, sevinçleri mutlulukları paylaşarak artırmaya, hüzünleri ve kederleri paylaşarak azaltmaya gayret ediyoruz. Birbirimizin sorumluluğu, yine hepimizin sorumluluğudur. Biz hepsini bu şekilde tanımlıyoruz. Ve bugün sizlerle beraber, çok sevdiğimiz çocuklarımızla beraber olmaktan çok mutluyuz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER