Özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunun detayları

Antalya’nın Manavgat ilçesinde özel harekat destekli uyuşturucu operasyonlarının detayları belli oldu. 25 ekip 100 personelle 10 adrese düzenlenen operasyonlarda 1 kilo narkotik madde, yüklü miktarda para ele geçirildi.

Özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunun detayları

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik 10 adreste 3 özel harekât unsuru, 2 trafik ekibi, 3 narkotik madde arama köpeği olmak üzere helikopter destekli 25 ekip ve 100 personelin katılımı ile operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda, 210 şahıs ve 75 araç sorgulandı, 1 aranan şahıs yakalanıp ve 22 araca cezai işlem uygulandı. Yapılan aramalarda ise 1 kilo narkotik madde, 3 adet tabanca ve fişekler, 3 adet hassas terazi ve yüklü miktarda para ele geçirilirken, 5 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan, 7 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapıldı.Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik 10 adreste 3 özel harekât unsuru, 2 trafik ekibi, 3 narkotik madde arama köpeği olmak üzere helikopter destekli 25 ekip ve 100 personelin katılımı ile operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda, 210 şahıs ve 75 araç sorgulandı, 1 aranan şahıs yakalanıp ve 22 araca cezai işlem uygulandı. Yapılan aramalarda ise 1 kilo narkotik madde, 3 adet tabanca ve fişekler, 3 adet hassas terazi ve yüklü miktarda para ele geçirilirken, 5 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan, 7 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2023, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER