Alanya’daki o yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

Alanya Müftülüğü tarafından gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde “Çanakkale Ruhu”nun oluşmasına katkı sunmak amacıyla lise öğrencilerine yönelik ödüllü şiir yazma yarışması düzenlendi.

Alanya’daki o yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi

Yarışma neticesinde “Çanakkale Ruhu” adlı şiiriyle Alanya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Vuslat Yüksel birinci, “Vermeyeceğiz Çanakkale’yi” şiiriyle Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi 10.Sınıf Öğrencisi Emine Nazlı Kızıları ikinci ve ”Çanakkale” şiiriyle Alanya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Gülsün Arıkan ise üçüncü oldu.

Öğrencileri ve velilerini müftülük makamında ağırlayan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek birinci Vuslat Yüksel’e 500 TL, ikinci Emine Nazlı Kızıları’ya 300 TL ve üçüncü Gülsün Arıkan’a ise 200 TL ödül verdi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan ilhan şu ifadelere yer verdi: “ Devletimizin bekası, milletimizin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale’yi geçilmez kılan, Anadolu’daki Milli Mücadele’nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla “Çanakkale Ruhu” temalı şiir yazma yarışması düzenledik. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor ve yarışmamıza katılım sağlayan her bir öğrencimize teşekkür ediyorum. Umarım öğrencilerimizin zihinlerinde “Çanakkale Ruhu”nun oluşmasına bir nebze de olsa katkı sağlanmıştır. Bu vesileyle dinimiz, mukaddesatımıza, vatanımız ve milletimiz için can veren bütün şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER