Doç. Dr. Oğuzhan Aydın Alanya’da Gençlerle Buluştu

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın, Alanya’daki öğrencilerle bir araya geldi. Aydın öğrencilere “Şu an hayatınızın en kıymetli anındasınız. Zamanınızı verimli bir şekilde değerlendirin” tavsiyesinde bulundu.

Doç. Dr. Oğuzhan Aydın Alanya’da Gençlerle Buluştu

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sunan, mutlu ve sağlıklı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın’ı üniversite ve lise öğrencileriyle buluşturdu. KYK Alanya Terken Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Doç. Dr. Oğuzhan Aydın “İslam Bir Gençlik Hareketidir” konulu konferans verdi. Program kapsamında zaman zaman öğrencilere sorular yönelten Aydın, sormuş olduğu soruları doğru yanıtlayan öğrencilere kendisinin kaleme aldığı “İdealist Öğretmen” adlı kitabını hediye etti. Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın da katıldığı programda kısa bir selamlama konuşması yapan Müftü İlhan, programı düzenleyenlere teşekkür etti. LİSE

ÖĞRENCİLERİYLE DE BİR ARAYA GELDİ

Alanya Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Doç. Dr. Oğuzhan Aydın “Celalettin Ökten Hoca ve İmam Hatip Nesli” konulu konuşmasını gerçekleştirirken, Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğrencileriyle de bir araya gelerek “Buhara'dan Balkanlara Hoca Ahmet Yesevi'nin İzinde” konulu konuşmasını yaptı. Dini, millî ve manevî konularda öğrencilere tavsiye ve nasihatlerde bulunan Aydın, onların şu an hayatlarının en kıymetli anında olduğunu ve zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyledi. Programlar öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

“OLDUKÇA FAYDALI PROGRAMLAR OLDU”

Programlar hakkında bilgiler veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: "Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Aydın’ı ilçedeki üniversite ve lise öğrencilerimizle buluşturduk. Öğrencilerimiz için oldukça faydalı programlar oldu. Bu vesileyle davetimize icabet eden Aydın’a, programımızın düzenlenmesine maddi manevi destekte bulunan Gençlik Koordinatörlüğü gönüllülerimize ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa’ya teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER