Alanyalı girişimcilere KOSGEB çağrısı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ev sahipliğinde KOSGEB “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı” bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Alanyalı girişimcilere KOSGEB çağrısı

Toplantıya, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, KOSGEB İl Müdürü İbrahim Uğur Erkış, KOBİ Uzmanı Güneş Ulutürk, çok sayıda iş insanı ile mali müşavir ve muhasebeci katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTSO olarak gerçekleştirilen projeler ile KOSGEB çalışmaları konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Göreve geldikleri 2013 Haziran ayından bu yana KOSGEB desteklerinden her kesimin yeterli ölçüde faydalanması için büyük çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Şahin, “Odamızda kurduğumuz KOSGEB ofisimiz vasıtasıyla 2021 yılı içerisinde çok sayıda yeni girişimcinin KOSGEB desteklerinden yararlanmasını sağladık. Bunun yanında yüzlerce kişiye de danışmanlık hizmeti verdik.

ODA TARİHİNDE BİR İLK

Oda tarihinde bir ilki gerçekleştirerek üyelerimizin iş dünyasında uluslararası tecrübe kazanmaları ve uzun süreli vize almaları için KOSGEB destekli çok sayıda iş gezisi ve fuar organizasyonu düzenledik. Bu organizasyonlarda çok sayıda iş insanını yurt dışına götürdük ve iş bağlantısı yapmalarına vesile olduk. Geçtiğimiz ay yine KOSGEB desteği ile odamız ve Litvanya Ticaret Odası işbirliğinde kadınları iş dünyasında ve girişimcilikte destekleme projesini hayata geçirdik. Litvanya’dan gelen kadın iş insanları ile Alanya’mızda kadın girişimcileri bir araya getirdik. Bugün de mikro ve küçük işletmelere hızlı destek programını anlatmak üzere bir araya geldik. İl müdürümüz sayın İbrahim Uğur Erkış ve Kobi Uzmanı sayın Güneş Ulutürk bizleri kırmayarak Alanya’mıza geldi. Ben bu vesile ile il müdürümüze ve kobi uzmanımıza teşekkür eder, toplantımızın Alanya’mız için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER