Başkan Yücel yaylalardan startı veriyor

Başkan Yücel, belediye başkan yardımcıları ve idari birim amirleri ile bu hafta sonu 23 yaylayı ziyaret ederek seçim startını verecek. Ziyaretlerde vatandaşları dinleyecek Başkan Yücel, belediye tarafından yaptırılan ve yaylalara hizmet verecek olan Eğrigöl Sağlık Ocağı’nı da hizmete açacak.

Başkan Yücel yaylalardan startı veriyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kent merkezi ve kırsal mahallelerde art arada hizmet ve yatırımları hayata geçirirken yaylaları da unutmuyor. Daha önce de yaylaları ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek istenilenleri gerçekleştiren Başkan Yücel, bu hafta sonu da yayla çıkarması yapacak. Bu kapsamda Başkan Yücel, 29-30 Temmuz’da batı bölgesi yaylalarına gezi programı düzenleyerek yaylalarda yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve isteklerini yerinde dinleyecek. 29 Temmuz Cumartesi günü saat 06.30’da Avsallar şantiyesine uğranılarak başlayacak ziyarette Başkan Yücel’e Alanya Belediye Başkan yardımcıları, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile partililer de eşlik edecek. Başkan Yücel ve beraberindekiler Avsallar şantiyesinin ardından sırasıyla Bayır Uğuz, Okurcalar, Çakallar, Saburlar, Güzelbağ yaylalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelecek. Fen İşleri Müdürlüğü’nün şantiyesinin de ziyaret edileceği gezi programı ardından Akdam, Avsallar, Soğukpınar, Güney, Orhan, Karamanlar, Gözübüyük, Sirge ve Emişbeleni yaylaları ile sürecek. Yayla ziyaretlerinde Başkan Yücel ve beraberindekilere eşlik edecek olan Alanya Belediyesi Çözüm Masası’nın mobil ekibi de vatandaşların istek ve taleplerini yerinde kayıt altına alacak. 

SAĞLIK OCAĞININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yayla ziyaretlerinin ikinci günü 30 Temmuz Pazar günü önce Türkler Yaylası’nı ziyaret ile başlayacak. Ziyaret kapsamında Başkan Yücel, Türkler Yaylası’nda bölge halkına hizmet vermesi amacıyla Alanya Belediyesi tarafından yaptırılan Eğrigöl Sağlık Ocağı’nın da açılışını gerçekleştirecek. Açılışın ardından Yücel beraberindekiler ile birlikte İncekum Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Karabuynuzlar Yaylası’nda beşinci kez düzenlenecek olan ‘İpar Gülü Yörük Oyunları Kültür Şenlikleri’ne katılacak. Şenliklerin ardından gezi programı Payallar, Tosmur-Gölbeleni, Toslak, Elikesik-Yöremece yaylaları ile devam edecek.  

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER