ALAİYE SU'YU KARALAMAK İSTEYENLERİN YALANI KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI

Dün bazı basın organlarında Alanya Belediyesi'nin yeni markası Alaiye Su'yun piyasadan toplatıldığına dair çıkan haberler kısa sürede ya kaldırıldı ya da düzeltme yapıldı. Yalan haber yapan kuruluşlara haberleri kimlerin yaptırdığı ise merak konusu oldu.

ALAİYE SU'YU KARALAMAK İSTEYENLERİN YALANI KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya ve Alanya Belediyesi'ne maddi katkı sağlamak ve bir Alanya markası oluşturmak için kurduğu Alaiye Su ile ilgili dün korkunç yalan iddialar gündeme geldi. Alaiye Su'yun piyasadan toplatıldığına dair haberler kısa sürede yayıldı. 

Ancak gerçek çok kısa süre içerisinde ortaya çıktı. Alaiye Su'yun henüz satışa sunulmadığı ve sadece festivalde vatandaşlara ücretsiz dağıtıldığı gerçeği bilinmesine rağmen böyle bir yalan ortaya atan basın kuruluşları haberlerini kısa sürede değiştirdiler. Bir çok basın organı ise haberi kaldırdı.

Alanya'nın önemli bir markası olmaya adat projeyi ise kimlerin karalamaya çalıştığı merak konusu oldu. Vatandaşlar, yapılan bu güzel projenin böyle karalanmasına sert tepki gösterdiler. Alaiye Su'yun son işlemlerinin ardından kısa sürede piyasaya sürülmesi ve Alanya halkından yoğun talep görmesi bekleniyor...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER