ALANYA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON YEMEĞİ

Alanya Belediyesi, YKS sınavına girecek olan ve mezuniyet heyecanı yaşayan Alanya Belediyesi Destek Eğitim Kursları ve Oba Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerine moral-motivasyon gecesi tertipledi. Geceye katılan öğrenciler ve velileri, hem sınav öncesi stres attılar hem de mezuniyet heyecanını yaşadılar.

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON YEMEĞİ

Alanya Belediyesi, Keyf-i Ala Restoran’da Alanya Belediyesi Destek Eğitim Kursları ve Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda konaklayan öğrencileri, yılsonu eğlencesinde bir araya getirdi. Hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrenciler tertiplenen organizasyonla hem mezuniyet heyecanını yaşadılar hem de sınav öncesi stres attılar. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’ın da katıldığı gecede öğrenciler canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

BAŞKAN YÜCEL: “SİZLERİ GÖRÜNCE GURURLANIYORUM”

Gecede konuşan Başkan Yücel, duygusal anlar yaşadı. Başkan Yücel, “Sizleri görünce çok mutlu oluyorum. Heyecanlısınız, gözlerinizdeki pırıltıyı görüyorum ve bu nesli ayakta alkışlıyorum. Hedefleri olan okuyan, soran, sorgulayan, hakkını arayan öyle bir nesil ki Devletimize, Cumhuriyetimize yakışan bir birey oluyorsunuz. Biz insanlığa yatırım yapıyoruz, gençliğe yatırım yapıyoruz. Dün başkaları vardı, bugün biz varız yarın da sizler olacaksınız. Bu sınavın sizin için çok önemli olduğunu biliyorum ama ben sizlerden şunu istiyorum; gönlünüz ne isterse onu yapın. İleride hedef koyduğunuz öğretmenlikse öğretmenlik, mühendislikse mühendislik veya diğer meslek grupları hatta belediye başkanlığıyla hedefiniz ona göre çalışın. Hepinizin sınavlarının başarılı geçmesini diliyorum. İnşallah arzu ettiğiniz, hedef koyduğunuz bölümleri kazanmak nasip olsun. Allah yolunuzu açık etsin” diye konuştu.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ŞAMPİYONA BİSİKLET HEDİYESİ

Dönem boyunca elde ettiği başarılarla tüm Alanya’nın göğsünü kabartan başarılı öğrencilere de Başkan Yücel tarafından hediyeler verildi. Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan ve Okul Sporları Organizasyonlarında Tırmanış Dalında Türkiye Şampiyonu olan Saniye Sezer’e Başkan Yücel bisiklet hediye edip, başarılarının devamını diledi. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da Başkan Yücel’e böylesine önemli ve anlamlı bir geceyi düzenlediği için teşekkür ederek tüm öğrencilere başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER