Alanya Belediyesi’nin tabelasına saldırı!

Alanya Belediyesi’ne ait bir tabelanın yolun aşağısına atılmasına video çekerek tepki gösteren vatandaş, “Bu levhayı başımızın üstünde taşımamız lazım. Allah razı olsun Adem Murat Yücel’den her şeyimizi yaptı.” diyerek video çekti.

Alanya Belediyesi’nin tabelasına saldırı!

Bir vatandaşın sosyal medya hesabı TikTok üzerinden paylaştığı video Alanya’da gündem oldu. Batı bölgesindeki yaylalara ulaşımı sağlayan yol ayrımında Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait bir levhanın yol kenarına atılması yoldan geçen bir vatandaşın dikkatini çekti. Bilindiği üzere batı yaylaları için çok önemli olan yolda Başkan Yücel 28 kilometrelik asfalt çalışması başlatmıştı. Levhayı tek başına yolun kenarına taşıyan vatandaş video çekerek duruma tepki gösterdi.

‘BU LEVHAYI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE TAŞIMAMIZ LAZIM’

Yayla sakini olduğu anlaşılan vatandaş tepkilerini şu şekilde ifade etti:

“Adem Murat Yücel’in levhasını başımızın üstünde taşımamız lazım. Muhittin Böcek Bey, Adem Murat Yücel’in levhasını aşağılara attırmayın. Yalnız başıma çıkaracağım. Allah razı olsun Adem Murat Yücel’den. Bakın yollarımız çok güzel olmuş, elektriğimiz gelmiş. Bu levha atılır mı? Adamların bir yaralı parmağa işediği yok. Adem Murat Yücel’in levhasının aşağıda ne işi var. Eğrigöl Sağlık Ocağı, Alanya Belediyesi. Arkadaş biraz insan olun ya. Burası Karıngöl’e gider, burası Alaybeyler’e gider. Bu tarafın yoluna bak, bu tarafın yoluna bak. Adem Murat Yücel Bey Allah razı olsun senden. Başımıza bir şey gelse, hemen şey yaparlar. Ambulans var bilmem ne var. Allah razı olsun çalışandan, çalışmayanım Allah belasını versin.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER