Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'nun ALGC'deki açıklamaları PFDK'ya takıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Corendon Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti'ndeki (ALGC) açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk etti

Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu'nun ALGC'deki açıklamaları PFDK'ya takıldı!

TFF, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen takımları açıkladı. Corendon Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti'nin (ALGC) "Alanya'nın Değerleri" etkinliğindeki açıklamaları nedeniyle 5 Süper Lig kulübü başkanı ile birlikte PFDK'ya sevk edildi. 
Fenerbahçe maçının ardından ALGC'de yaptığı açıklamalarla gündem olan Çavuşoğlu, adeta isyan ederek "4 büyük kulüp ne derse o oluyor. Hep kaos yaratma içerisine giriyorlar. O maç kaybettiğinde başka bir şey söylüyor. Diğeri maç kaybettiğinde başka bir şey söylüyor. Sürekli Türk futbolu da, Türk hakemleri de baskı altında" ifadelerini kullanmıştı. 
TFF resmi sitesinden bugün yapılan açıklamada, Başkan Çavuşoğlu'nun sevk kararı açıklandı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun 20 Mart 2023 tarihinde medyaya yapmış olduğu açıklamalarında yer alan 'Hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verildi."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER