ALKOD'un Alanya Yörük Çadırı festivalin yıldızı oldu

Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker tarafından kurulan Alanya Yörük Çadırı, hem vatandaşların hem de turistlerin büyük ilgisini çekti

ALKOD'un Alanya Yörük Çadırı festivalin yıldızı oldu

21. ALANYA Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali kapsamında iskelede Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker tarafından kurulan Alanya Yörük Çadırı, festivalin en çok ilgi gören stantlarından oldu. 
Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) işbirliğinde kurulan çadırda, konukları Alanya'nın sembolü olan ve Alanya'da 'Kara Jawa' olarak tabir edilen Jawa motosikletler karşıladı. ALKOD Başkanı Göker, yerli ve yabancı konukları Alanya'ya özgü yiyecekler ve içeceklerle ağırladı. 
Yerli ve yabancı herkesin fotoğraf çektirme yarışına girdiği ALKOD Alanya Yörük Çadırı'nda, Alanya'nın tanınmış ve sevilen ismi Hadi Cantemur da canlı müzik yaptı. 
ALKOD Alanya Yörük Çadırı'nın ziyaretçilerinden olan Alanya Araştırmacısı, Tarihçi ve Yazar Oğuz Korum, "Alanyamızın derneği ALKOD'un böylesine önemli bir festivalde çadır kurması ve kültürümüzü tanıtması çok anlamlıydı. ALKOD Başkanı Sayın Ömer Göker ve yönetimini tebrik ediyorum" dedi. 
ALKOD Başkanı Ömer Göker ise "Her fırsatta Alanyamızın eşsiz kültürünü tanıtmak için aralıksız çalışıyoruz. ALKOD Alanya Yörük Çadırımızın gördüğü yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Yerli, yabancı tüm konuklarımızın bizleri tebrik etmesi tüm yorgunluğumuza değdi" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER