ALTSO deprem yardım istasyonu kurmak için harekete geçti

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ALTSO, deprem yardım istasyonu kurulmasını kararlaştırdı. ALTSO Başkanı Eray Erdem, “İstasyonumuzda üyelerimizden ve hayırseverlerimizden gelen yardımları doğru tasnifleyerek, depremzede kardeşlerimize ivedilikle ulaştıracağız” dedi.

ALTSO deprem yardım istasyonu kurmak için harekete geçti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSOBaşkanı Eray Erdem meclis üyeleri ile deprem gündemli olağan dışı toplantı düzenledi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Alanya da yaraların sarılmasına destek veriyor. Deprem bölgesine önce yardım malzemesi gönderen ardından da ilçeye gelen 20 binin üzerinde depremzedeye kucak açan Alanya’da halen yardım çabaları sürüyor. Yaşanan kayıplarla büyük deprem ülke gündemine otururken, ALTSO Başkanı Eray Erdem, odanın meclis üyeleri ile deprem gündemli olağan dışı toplantı düzenledi. ALTSO Meclis Toplantısı’nda düzenlenen toplantıda Erdem ve üyeler deprem konusunda fikir alışverişinde bulundu. Toplantı ile ilgili açıklama yapan Erdem, “Kıymetli meclis üyelerimizle depremle ilgili olağan dışı değerlendirme toplantısında bir araya geldik. Toplantımızda ALTSO deprem yardım istasyonu kurulmasını kararlaştırdık ve akabinde hızlı bir şekilde adresimizi belirledik. ALTSO deprem yardım istasyonumuzda yönetim ve meclis üyelerimizden ve tüm hayırseverlerimizden gelen yardımları doğru tasnifleyerek, depremzede kardeşlerimize ivedilikle ulaştıracağız.

Yaşadığımız büyük felaketin yaralarının sarılması adına aldığımız bu karara desteklerini belirten tüm meclis üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ederim. Oba Başkent Hastanesi arkasında, Fatma Zehra Köroğlu Camii önünde yer alan istasyonumuza hayırseverlerimizin yardımlarını bekliyoruz. Yüce Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde bugünlerin de üstesinden geleceğiz. Gün birlik günü” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER