ANKETLER NE DİYOR: ALANYA HALKI ALANYA BELEDİYESİ'NDEN MEMNUN

ANKETLER NE DİYOR: ALANYA HALKI ALANYA BELEDİYESİ'NDEN MEMNUN

'YÜZDE 60'IN ÜZERİNDE'

Seçim burada bitmiyor aslında. Siyasi hedefin oda ile hedefin varsa 4 sene sonra bu son haftada yapılanlar önüne konacak. Son bir haftada yaşananlar, 4 yıl sonra yeniden aday olanların önüne gelecek. Daha önce ALTSO seçiminde seçimi kazanan meclis saf dışı bırakılmıştı. Tarih tekerrürden ibaret olur mu? Diye hareket ettiler ama oldu. Aklımda kalan algıyla, karalama ile seçim olmuyor.’ Aynı soruya Gaye Coşkun ise ‘Benim aklımda kalan Aitlik ve Sahiplik kavramları oldu. Bir tarafta Alanya’nın sahipleri, diğer tarafta Alanya’da yaşayanlar, ait hissedenler kavramı vardı. Benim aklımda ‘Aitlik’ yani kendini buraya hissedenler kaldı’ dedi. 

Gündeme gelen bir diğer konu ise MHP ve İYİ Parti’de yaşanan gelişmeler oldu. ‘MHP’de seçimsiz bir değişim oldu.’ Diyen Karagöz ‘Olumlu yönde bir değişim göremiyorum, göreceğimi de sanmıyorum. Önceki ilçe başkanı Mustafa Türkdoğan çok daha farklı bir siyaset anlayışı profili olan bir isimdi. Türkdoğan’ın yeri dolmaz. Temsil yeteneği daha fazla Ankara çevresi daha fazla. Türkiye’nin neresine giderse gitsin mutlaka tanıştığı, gidebileceği siyasetçiler var. Çocukluğundan beri siyasetin içinde aktifti. Hitabeti, bilgi birikimi iyi. Türkdoğan’ın eksikliğin fazlası ile yeri dolmaz’ dedi. 
 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in siyasi ve yatırım hamleleri de canlı yayının konusu oldu. Siyasi hamlelerinde en dikkat çeken noktanın ‘Belediye Başkan Yardımcısı ataması’ olduğunu kaydeden Hilmi Karagöz, son zamanlarda yapılan anketlere de dikkat çekti. Karagöz ‘İki farklı firma anket yaptı. Soru ‘Alanya Belediyesi’nden memnun musunuz?’ oldu. Anket firmalarından daha sonra edindiğimiz bilgiye göre memnuniyet yüzde 60’ın üzerinde. Elbette eleştiri olacaktır. Ama Alanya gündemi Atatürk Caddesi’nden ibaret değil. Biz Atatürk Caddesi’nde ne konuşulur ise Alanya’da o konuşulur’ sanıyoruz ama öyle değil.’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER