Hızını alamayan Mesut İlhan Çoşkun Karadağ'ı istifaya davet etti!

Mahmutlara Karayolları şantiyesi gelmesini uygun buluyorum açıklaması yapan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ'ı, Mesut İlhan istifaya davet etti.

Hızını alamayan Mesut İlhan Çoşkun Karadağ'ı istifaya davet etti!

Daha önceki sosyal medyasından 'Yazıklar olsun Karadağ'a' şeklinde paylaşımda bulunan Mesut İlhan'dan açıklama: 'Karadağ'a açıklamamdan dolayı Mahmutlara konuyu görüşmek için gelen Coşkun Karadağ, Ali Hancı ve Halime Ceylan Dim ile birlikte İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Hasan Basar, Mahmutlar Belediyesi döneminde 2 dönem Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan İbrahim Sayar, Mahmutlar İlçe Yaptırma Platformu Başkanı Sudi Çandır, Mahmutlar Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı Ali Ak ve Mahmutlar halkından Hasan Şen ile birlikte konuyu masaya yatırdık'' şeklinde konuştu. Ardından Karadağ 'ben konunun böyle olduğunu bilmiyordum, başka bir yer önerelim' şeklinde öneride bulundu. 

MESUT İLHAN: Hangi CHP'li Mahalle yöneticisi Karayollarının Mahmutlara gelmesi uygundur demiş. Açıkla da o CHP yöneticisini Mahmutlar halkı bilsin. Yalanla dolanla İlçe başkanlığı yapılmaz. CHP Alanya ilçe başkanlığı şu anda pasif olarak işgal edilmektedir. Ve Mahmutlar 'dan intikam alan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ'ı istifaya davet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER