ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI SUGÖZÜ MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi şehir merkezinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarına Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkiinde devam ediyor.

ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI SUGÖZÜ MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

Bugüne kadar pek çok mahalle cadde ve sokakta asfalt yenileme çalışması gerçekleştiren Alanya Belediyesi, son olarak Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkiinde asfalt yenileme çalışması başlattı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğünce başlatılan çalışmalarda bugüne kadar Hacet, Şekerhane, Kadıpaşa ve Bektaş mahallelerinde asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

SUGÖZÜ MAHALLESİ MUHTARI UYSAL, “ARAÇ TRAFİĞİ YOĞUN OLAN BİR YOLUMUZDU. BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal, “Araç trafiği ve yerleşim açısından çok yoğun bir bölgemizdi.  Bunun yanında özellikle Tepe, Paşaköy ve Mahmutseydi Mahallelerine de ulaşım sağlayan ana yolumuz olması bakımından önem arz ediyor. Sadece asfalt yenilenmiyor aynı zamanda yolumuz genişletiliyor.  Başkanımızın bütün hizmetleri gibi çok faydalı bir hizmet oldu. Kendilerine ve ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YÜCEL, “ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI MERKEZ MAHALLELERDE DEVAM EDECEK”

Merkez ve kırsalda ulaşımın kalitesini ve güvenliğini artırmayı hedefleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Asfalt yenileme çalışmalarımız Kütürüp’ten sonra Cumhuriyet, Kızlarpınarı, Güllerpınarı ve Çarşı mahallelerinde devam edecek. Özellikle kent merkezinde eskiyen ve artık ulaşıma cevap vermeyen caddelerimizi Alanya’mıza yakışır bir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız sürecek.  Alanya’nın kuzeyden güneye bağlantısını sağlayan en önemli yolumuz olan Bektaş yayla yolunun asfaltını tamamen yeniledik. Şu an Sugözü Kütürüp mevkiinde asfalt yenileme çalışmamız sürüyor. Kısa sürede hizmete açtıktan sonra asfalt çalışmamız diğer mahallelerde devam edecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER