BAŞKAN YARDIMCISI ALAETTİNOĞLU ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, Kaymakam Fatih Ürkmezer ile birlikte öğrencilere karne dağıttı. Alaettinoğlu, öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dileyip tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

BAŞKAN YARDIMCISI ALAETTİNOĞLU ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz Alanya Şehit Coşkun Nazilli İlkokulu’nda çocuklara karne dağıttı. Başkan Yardımcısı Alaettinoğlu, Alanya Belediyesi olarak Başkan Adem Murat Yücel’in öncülüğünde Alanya’da eğitime her daim destek olduklarını, bu kapsamda belediye olarak okullar, yurtlar, kütüphaneler, kreşler, etüt merkezleri inşa ettiklerini belirtti.

“OYUN DA OYNAYIN KİTAP DA OKUYUN”

Karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Yardımcısı Alaettinoğlu, “Bol eğlenceli, neşeli ve keyifli bir tatil diliyorum. Bu süreçte kitap okumayı, ders çalışmayı ihmal etmemelisiniz. Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu. Alanya Belediyesi, karne heyecanı yaşayan öğrenciler için başlattığı geleneği sürdürdü. Başkan Yardımcısı Alaettinoğlu ve Kaymakam Ürkmezer, karne alan öğrencilere muz ve mandalina hediye etti. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da Alanya genelindeki tüm okullarda öğrencilere kitap dağıtıldığını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER