Başkan Yücel’in büyük önem verdiği bisiklet yollarına bir yenisi daha ekleniyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in büyük önem verdiği bisiklet yollarına bir yenisi daha ekleniyor. Batı bölgesinde Türkler-Payallar-Konaklı Mahalleleri arasındaki 4 km’lik sahil bandında gerçekleştirilecek proje için çalışmalara başlandı.

Başkan Yücel’in büyük önem verdiği bisiklet yollarına bir yenisi daha ekleniyor

Geçtiğimiz günlerde Ankara İlbank ve Alanya Belediyesi’nin müşterek kontrollüğünde yer teslimi yapılan Türkler-Payallar-Konaklı mahalleleri arası 4000 metre uzunluğundaki bisiklet ve yeşil yürüyüş yolu projesinde hafriyat çalışmalarına başlandı. Fen İşleri ekiplerince yürütülen çalışmalarla sahil bandında dolgu çalışmaları yapılıyor.

BATI BÖLGESİNİN CAZİBESİ ARTACAK

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Bu projemizin batı bölgemizin adeta çehresini değiştireceğine inanıyorum. 4 km’yi kapsayan projemizde Türkler, Payallar, Konaklı bölgemizde sahil boyunca 240 cm genişliğinde gidiş-dönüş bisiklet yolu yapılacak. Bisiklet yolunun deniz tarafına 1440 m yeşil yürüyüş yolu, dinlenme terasları, fitness aletleri, oturma bankları, ağaçlandırma çalışmaları ile sosyal alanlar oluşturulacak. Bugün attığımız imzaların bölgemiz ve Alanya’mız adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER