Çelik’ten müjdeli haberler

Alanya ’nın öz evladı MHP Antalya Milletvekili adayı Akademisyen Dr. Oğuzhan Çelik seçim çalışmalarını Antalya’nı tüm ilçelerinde sürdürmeye devam ediyor. Çelik Esnafa, Turizmcilere ve Yatırımcılara müjdeli haberler verdi.

Çelik’ten müjdeli haberler

Mahmutlar ’lı MHP Antalya Milletvekili adayı Akademisyen Dr. Oğuzhan Çelik seçim çalışmalarını gece – gündüz demeden sürdürmeye devam ediyor. Genç yaşta siyasete atılan ve gelecek vaat eden Çelik Esnafa, Turizmciye ve Yatırımcılara müjdeler verdi.
KÜÇÜK ESNAF ZİNCİR MARKETLERE EZDİRİLMEYECEK
MHP Antalya Milletvekili adayı Dr. Oğuzhan Çelik “MHP iktidarında AVM ve zincir marketler esnafımızın rekabet şartlarına olumsuz etkilemeyecek şekilde konumlandırılacaktır.
 Esnafımıza yönelik destek ve teşvik sistemi sadeleştirilerek etkinleştirilecek KOBİ’lerimiz için stratejik ürün destek programı geliştirilecektir. Turizm sektöründeki sorunlara giderebilmek için sektördeki gelişmelere göre dinamik bir turizm çerçeve kanunu çıkartılacaktır. Sağlık turizmini geliştirici mekanizmalar oluşturularak bölgedeki turizm çeşitliliğini arttırmayı hedefliyoruz. Yatırımı üretimi istihdamı ve ihracatı esas alan güçlü bir üretim ekonomisinin oluşturulması sağlanacak ve finansal ihracatı arttırıcı müesseseler oluşturulacaktır” dedi.
HEMŞEHRİLERİMDEN DESTEK BEKLİYORUM
Alanya’nın öz evladıyım açıklamasında bulunan Akademisyen Dr. Oğuzhan Çelik halkımdan destek bekliyorum dedi. Çelik “Alanya Mahmutlar’ da doğdum. Halkımızı yakın en tanıyorum. Bu bölgeye hizmet etmek için Milletvekili adayı oldum, hemşehrilerimin desteğini bekliyorum. Daha 36 yaşındayım Allah ömür verirse önümde daha uzun yıllar var. Antalya’nın hizmetkarı olmaya devam edeceğim. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde MHP’nin ‘Üç Hilal’ine mührü basmalarını bekliyorum. Bana destek veren Tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER