CHP’Lİ ZAVLAK’TAN ALANYA BELEDİYESİ’NE BAYRAM TEŞEKKÜRÜ

Bugün gerçekleşen Alanya Belediye Meclis Toplantısı’nda CHP grubu adına konuşan Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, Alanya Belediyesi’ne bayramda yaptığı çalışmalar için teşekkür etti ve hep birlikte ortak kararlar ile yaşanan sorunları aşmalıyız” dedi.

CHP’Lİ ZAVLAK’TAN ALANYA BELEDİYESİ’NE BAYRAM TEŞEKKÜRÜ

Nazmi Zavlak mecliste yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Geçtiğimiz günlerde kurban bayramını hep birlikte idrak ettik. Grubum adına halkımızın kurban bayramını bir kez daha kutluyoruz. Bu vesileyle kurban bayramında ilçe gündemini meşgul eden bazı taraflar konusunda polemik konusu olan hususlarla ilgili görüşlerimizi de buradan paylaşmak isteriz. Öncelikle şehrin nüfusunun ikiye katlandığı bu günlerde yaşanan bir takım aksaklıkları normal olarak karşıladığımızı ifade etmek isteriz. Bayramda yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği Alanya'mızda çekilen 20-30 kareden ibaret fotoğraflarla belediyemizin yüzlerce çalışanının emeğini görmeze gelmenin doğru olmadığını düşünüyoruz.

Bu vesileyle temizlik işleri müdürlüğü ve zabıtalarımız başta olmak üzere tüm Alanya Belediye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Benzer görüntüler sadece Alanya'da değil, ülkenin dört bir yanındaki turizm kentlerinin hepsinde yaşandı. Tatil yapmak seçilmiş elit bir kitlenin değil, herkesin hakkı

Gönül ister ki herkes otellerde tatil yapabilsin ama maalesef bir de ülke gerçekleri var. Ne kamu otoritesinin nede belediyemizin; arabada yatanları ve çadır tatili yapanları kovma gibi bir hakkı yok. Bizlerin de bu insanları küçük görme hakkı yok. Burada asıl sorgulanması gereken insanlarımızın niçin otellerde değil de, araçlarında ya da çadırlarda tatil yapıyor olmak zorunda kalması!

Belediye, kaymakamlık, emniyet müdürlüğü olarak kentimize gelenleri içeri almamak gibi bir lüksümüz yok ama bu insanlara alt yapı ve list yapısıyla birlikte hazırlanmış ücretsiz kamp alanları hazırlamak, araç otoparkları hazırlamak gibi bir görevimiz var. Bu hususu 4 yıl önce de dile getirmiştik. Belli bölgelerdeki Perla şenliklerinde hazırlandığı gibi kentin doğu ve batısında, mobil tuvalet, duşlar ve elektriği olan geçici kamp ve otopark alanları hazırlasaydı bu görüntülerin pek çoğu yaşanmazdı. Şehir merkezindeki refüjde, çadır kuran ya da kale yolunda park edip uyuyan insanlarımızı bu alanlara yönlendirebilirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER