Cook's Club Alanya’ya gurur verici ödül

Corendon Hotel of the Year Award 2022 ödülleri kapsamında Sunpark Hotels bünyesinde bulunan Cooks Club Alanya, Odalar kategorisinde ödüle layık görüldü.

Cook's Club Alanya’ya gurur verici ödül

Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 hedef belirleyen Sunpark Hotels, kendi bünyesinde bulunan Cooks Club Alanya’ya verilen ödülün gururunu yaşıyor. İlk hedeflerini gerçekleştiren Sunpark Hotels, bu başarıyı binlerce misafirin konforu ve mutluluğu ile taçlandırdı. Sunpark Hotels Genel Koordinatörü Ekrem Curnal ise açıklamasında Cook's Club Alanya’nın muhteşem tatil deneyimine vurgu yaptı.

TÜM DUYULARINIZ CANLANACAK
2023 yılının ilk ödülünü gururla paylaşan Curnal, “Bu ödülü kazanmamızda emeği geçen, deneyimli mimarımız Müge Gücüoğlu, yönetim kurulumuz ve ekip arkadaşlarımızın katıldığı yemek organizasyonu ile biz de ödülleri sahiplerine ulaştırdık. Cook's Club Alanya Hotel, Kleopatra plajında deniz kıyısında özel konumu, gastronomi ayrıcalıkları, ses getiren parti organizasyonları ve yeni nesil tatilcilerin beklentilerini karşılayan oda çeşitleri ile tüm duyularınızın canlanacağı bir tatil deneyimine davet ediyor. 5 blokta 3 farklı oda tipi ile 230 odası ile Akdeniz manzarası eşliğinde yeni nesil trendlere uygun eşsiz tarzı ve bohem dokunuşların renklendirdiği Cook's Club Alanya’da pek çok ayrıcalığın keyfini çıkarabilirsiniz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER