'Denize giren hastanelik oluyor' iddiası

Bu şok iddia 28. Dönem MHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy'a ait. Gazipaşalı olan Aksoy, "Gazipaşa’da ASAT'a bağlı arıtmadan denize bırakılan kirli atıklar nedeniyle hastanenin acil ve enfeksiyon bölümleri dolup taştı" derken, bu durum Alanya'da da endişe yarattı

'Denize giren hastanelik oluyor' iddiası

MHP'nin eski Antalya İl Başkanı olan, 28. Dönem Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi, Gazipaşa Kaymakamlığı ve Antalya Valiliği’ni etiketlediği soysal medya paylaşımında "Gazipaşa’nın güzelim denizinde son günlerde Antalya Büyükşehir’e bağlı ASAT’ın arıtmasından denize bırakılan kirli atıklardan dolayı hastanenin acil servisi ve enfeksiyon bölümleri dolup taşmakta. ASAT’a bağlı arıtmadan denize bırakılan kirli atıklar hem denizi hem de denize giren yerli ve yabancı insanlarımızın sağlığını tehdit etmekte. Acil önlemlerinizi alınız muhterem yetkililer" dedi.

 CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI DOĞRULADI

Yeni Alanya'nın sorularını yanıtlayan CHP'li Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, kendilerine de bu yönde şikayetler geldiğini ve şikayetleri ASAT’a ilettiklerini belirterek "Konunun muhatabı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT’tır. Bizlere de bu konu ile ilgili şikayetler geldi. Bizler de yetkili olan ASAT’a konuyu aktardık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER