MUHİTTİN BÖCEK’İN ALANYA’DA İLK AÇILIŞI: MEHMET ŞAHİN’İN HİZMET OFİSİNİ AÇACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte Alanya’ya açılışa geliyor. İkili ALTSO Üyeleri için yapılan Konaklı Hizmet Ofisinin açılışını gerçekleştirecekler.

MUHİTTİN BÖCEK’İN ALANYA’DA İLK AÇILIŞI: MEHMET ŞAHİN’İN HİZMET OFİSİNİ AÇACAK

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısı 2 Kasım 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Toplantıya Antalya Valisi Ersin Yazıcı ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’de katılacak. Yazıcı ve Böcek ALTSO Meclis Toplantısının ardından ise Başkan Şahin’in projeleri arasında bulunan ALTSO Konaklı Hizmet Ofisi’nin açılışını gerçekleştirecek.
2013 yılındaki seçimlerle ALTSO Başkanlığı görevine gelen ve önümüzdeki 5 Kasım seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Mehmet Şahin’in görev süresindeki son meclis toplantısı 2 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek. ALTSO Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan toplantıya Vali Ersin Yazıcı ile Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek’in yanı sıra Alanya protokolünün de katılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER