Tunahan Toksöz Harbour Restoran'da gazetecilerle buluştu

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz’den bu sabah gazeteciler için düzenlendiği kahvaltıda seçimle ilgili planlamalar ve konuşmalar yaptı.

Tunahan Toksöz Harbour Restoran'da gazetecilerle buluştu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) 5 Kasım’daki seçimi öncesi çalışmalarını sürdüren Tunahan Toksöz bu sabah Harbour Restoran'da gazeteciler için düzenlendiği kahvaltıda gazeteciler ile bir araya geldi. Çok sayıda basın mensubunun katılım sağladığı etkinlikte konuşan Tunahan Toksöz seçimle ilgili planlamalar ve konuşmalar yaptı.

Tunahan Toksöz nasıl bir ticaret odası istiyor?

“Alanya Turizm ve emlak, tarım ile eğitim, gıda gibi tüm sektörleri güçlü ekonomik yapısı ile kentin tüm değerleri korunarak, üretimde söz sahibi olması, konut üretimi ekolojik dengeye duyarlı inşaat yapısı doğru planlanıp yapılmalı. Çiftçisi, köyleri ve kentin dünyaya açılan Turizmi ile birlik, beraberlik içinde ülkemizde göz bebeği bir şehir düşünmeliyiz. Ticaret ve Sanayi odası öncülük etmelidir. iş dünyasının ve üyelerinin gözü, kulağı eli olmayı üstlenmelidir. Tüm kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ile düzenli görüşme, işbirliği ve koordinasyonlu fikir alış-verişi ile daha güçlü, birlikte Alanya “ Şeklinde konuşma gerçekleştirdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER