Burçlara göre ev dekorasyonu

Burçlar hayatlarımızın birçok alanını etkilediği gibi ev dekorasyonu üzerinde de kendini belli ediyor. Eğer dekorasyonda kararsız kalıyorsanız burcunuzdan yardım alabilirsiniz. İşte burçlara göre ev dekorasyonu…

Burçlara göre ev dekorasyonu

Ev dekorasyonunu seviyor ama karar vermekte zorlanıyor musunuz? Ev dekorasyonunuzun ruhunuzu yansıtmasını istiyorsanız, burcunuzdan yardım alabilirsiniz.

BURÇLARA GÖRE EV DEKORASYONU

Yıldızların burçlarımızın üzerindeki etkisi hepimizin bildiği gibi oldukça büyük. Bu etkiler ise günlük hayatımızdaki enerjimizi yönlendirmek için oldukça önemli. Burçlar karakterimiz üzerinde kendini belli etmeye devam ederken, zevklerimizi de belirlemeye yardımcı oluyor. Evinizde huzurlu ve sıcak yaşam alanları oluşturmak için burçlara en uygun ev dekorasyonundan yardım alabilirsiniz.

Koç

Özgürlüğüne oldukça düşkün olan Koçlar, evinde geniş ve ferah alan oluşturmaya dikkat ederler. Yaşam enerjisi yüksektir ve hareket kabiliyetlerinin kısıtlanmasından hoşlanmazlar. Koç burcunun favori renkleri arasında kırmızı renk yer almaktadır. Ev dekorasyonlarında ölçülü bir şekilde kırmızı rengi tercih edebilirsin. Bu rengi aksesuarlarda, yastıklarda veya abajurlarda kullanarak daha sıcak bir alan oluşturabilirsin. Aynı zamanda kırmızı rengin, stres oluşumunu arttırabildiği düşünülmektedir. Bu nedenle yatak odası gibi yaşam alanlarında olabildiğince az kullanılması önerilmektedir.

Boğa

Dekorasyonlarında kaliteli mobilyalar ve lüks eşyalar kullanmaktan hoşlanırlar. Genellikle klasik ve avangard mobilyalar tercihleri arasında yer alır. Dekorasyonlarını gümüş ve altın rengi aksesuarlar ile tamamlamaktan hoşlanırlar. Boğa burcunda kahverengi ve toprak tonlarından oluşan dekorasyonlar ön plandadır. Evin her bölümüne önem veren Boğa burçları, dekorasyonlarında çiçek kullanmayı da severler. Sevdiklerine düşkünlüğü ile bilinen Boğa burçlarının, bu özelliğinden dolayı mobilya seçiminde de yumuşak renk tonlarını tercih ettiği bilinmektedir.

İkizler

Yaratıcı, duygusal ve eğlenceli özellikler taşıyan İkizler burcu, canlı renkler ve desenler içeren eşyaları kullanmayı tercih ederler. Modern tasarımların ön plana çıktığı bu İkizlerde, ferahlık ve konfordan hoşlananlar, modern çağı yakından takip etmesi ile ön plandadır. İkizler burcu diğer burçlar ile karşılaştırıldığında ev dekorasyonuna en hâkim burç olarak görülmektedir. İkizler burcu yaratıcılığını ve tasarım konusunda başarısını ev dekorasyonlarına aktarmaktadır. Modern aksesuarlar, tablolar, objeler gibi birçok eşyada dekorasyona uygun tercihler yapmaktadır.

Yengeç

Genellikle pastel tonları tercih eden yengeçler, abartısız ve şık dekorasyonlardan yana seçimlerde bulunurlar. Mavi ve turkuaz gibi su renklerini kullanmayı sevdikleri gibi, eflatun ve leylak renklerini de dekorasyonlarına dahil ederler. Denizi ve suyu seven yengeç insanı aksesuarlarda bu duygularını ön plana çıkarmaktadır. Deniz manzaralı tablolar veya objeler tercih etmektedirler. Karmaşıklıktan hoşlanmayan yengeç burcu, daha sade tasarımlar ile ön plana çıkmaktadır. Klasik çizgilere sahip, yumuşak ve geleneksel mobilyalar yengeç burcunun genel tercihleri arasında yer almaktadır.

Aslan

Gold renklere düşkünlükleri ile tanınan Aslan burçları aynı zamanda leopar ve deriyi ev dekorasyonlarına dâhil etmekten hoşlanmaktadırlar. İlgi çekmeyi seven aslan burcu, ev dekorasyonlarında da gösterişten hoşlanır. Avangard mobilyalar, şık ve deri koltuklar, işlemeli eşyalar aslan burcunun ev dekorasyonlarında tercih ettiği mobilyalar arasında yer almaktadır. Görkemli ve göz alıcı tasarımları seven Aslan burcu, altın rengi varaklı aynalar, tablolar ve aksesuarlar ile tarzını yansıtarak dekorasyonu tamamlamayı severler. El yapımı aksesuarlara da önem veren aslan insanı, özellikle tercih ettiği aksesuarlar ile kendini herkesten farklı kılmayı başarmıştır.

Başak

Doğayla iç içe olmayı seven Başak burcu aynı zamanda tertipli ve düzenli olmasıyla ön plana çıkan burçlardandır. Minimalist tasarlanmış mobilyalar, başak burcuna en uygun mobilyalar olarak tanımlanabilir. Huzurlu, sade ve dinlendirici tasarımlardan hoşlanan bu burcun; gri, beyaz ve bej renkleri tercih ettiği görülmektedir.

Terazi

Klasik ve modern karışımı tasarımlardan hoşlanan Terazi burcu ev dekorasyonlarında, abartılı aksesuar ve mobilyalardan uzak dururlar. Genellikle mavi, sarı ve yeşil renk tonlarını tercih eden Terazi burcu, pastel renk tonları ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda terazi, incelik ve zarafet konusunda da ustalaşmıştır. Salon mobilyası ve oturma odası gibi dekorasyonlarda bakır objelere ve aksesuarlara yer verildiği görülmektedir. Yatak odası dekorasyonlarında ise, dinlendiren ve huzur veren desenleri kullanmayı severler.

Akrep

İddialı ve sıra dışı tasarımlardan hoşlanan Akrep burcu, ayrıntılara fazlasıyla önem vermektedir. Dikkat çekici renk tonları ile iddiasını ortaya koymaktadır. Özellikle mor, bordo ve mürdüm gibi renkleri kullanmayı severler. Işığın az olduğu ortamları seven Akrep burcu, genellikle romantik ve loş aydınlatmaları tercih ederler. Aynı zamanda mobilyaların döşemelerinde, kadife gibi şık kumaşlardan yararlanmaktadırlar.

Yay

Yay burcu, gezmeyi seven ve özgür olduğu zaman mutluluğu hisseden bir burçtur. Pratik ve kullanışlı eşyalardan hoşlanmaktadırlar. Genellikle tercih ettikleri renk tonları; mavi, yeşil ve turkuazdır. Manzaralı tablolar yay burcunun vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Özellikle gezdiği yerlere ait eşyaları görmek yay burcunu mutlu etmektedir. Misafir ağırlamayı sevdiklerinden büyük yemek masalarını tercih ederler. Aynı zamanda yatak odasında da karmaşa ve karışıklıktan uzak durarak, az eşya ve aksesuar kullanırlar.

Oğlak

Oğlak burcu genellikle rahat ve konforlu dekorasyonları severler. Dekorasyonlarında ise; gri, yeşil, siyah, kahverengi ve toprak tonları kullandığı görülmektedir. Vintage objelere dekorasyonlarında yer vermeyi severler. Özel yapım mobilyalar oğlak burcu dekorasyonlarında ön plana çıktığı görülmektedir. Yatak odası dekorasyonlarında ise daha çok koyu renkleri kullanmayı tercih ederler.

Kova

Bağımsızlığına düşkün Kova burcu; az eşya ile maksimum fayda prensibi doğrultusunda, modern ve teknolojiyle iç içe olan dekorasyonları tercih ederler. Minimal mobilyalar tercih edilerek hareket alanlarını arttıran kova burcunun, genellikle mavi tonları tercih ettiği görülmektedir. Evini sürekli yenileme hazzı besleyen bu burcun, gelişmiş estetik anlayışı sayesinde diğer tüm burçların bu burca hayran kaldığı görülür.

Balık

Su grubuna dahil olan balık burçları ışıltıyı fazlasıyla severler. Romantik bir burç olarak tanımlanan balıklar, ev dekorasyonlarında da dikkat çekmektedirler. Mavinin tüm tonları, yeşil, leylak ve mor renkler balık burcunun vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Ev dekorasyonlarında da konforu ön planda tutmayı sevmektedirler. Sen de ev dekorasyonlarını, burcunun özelliklerini taşıyarak dekore edebilirsin. Seni ve ruhunu yansıtacak sıcak bir mekan elde etmek aslında hiç zor değil.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER