Yağ yakımını hızlandıran kahve tarifi

Kahve içmeden güne başlayamayanlardan mısınız? Sizler için hazırladığımız, yağ yakımını kolaylaştıran kahve tariflerine bayılacaksınız.

Yağ yakımını hızlandıran kahve tarifi

Yoğun günlerin en gözde lezzetlerinin başında gelen kahve, birçoğumuzun vazgeçilmezleri arasında. Peki içtiğiniz kahve yağ yakımınıza yardımcı olsun iste misiniz? İşte yağ yakımını hızlandıran kahve tarifi

Tarifimiz, bilimsel olarak kanıtlanan yağ yakıcı üç besinle hazırlanıyor. Bunlar, tarçın, süt ve kahve. Bu tariflerle hazırladığınız kahveleri düzenli kullanmanız halinde yağlarınızdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.

YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRAN KAHVE TARİFİ

Fazla yağlarınızdan kurulmak için size destek olacak bu kahveyi, kahvaltıdan iki saat ya da akşam yemeğinden iki saat önce içebilirsiniz. Yapılan bilimsel araştırmalara göre bu saatler arasında içilen kahvenin vücuda yararı oldukça fazla.

HIZLICA HAZIRLAYABİLİRSİNİZ

Yarım su bardağı süt, bir çay kaşığı toz tarçın, yarım su bardağı su ve iki tatlı kaşığı Türk kahvesini cezveye alın. Karıştırarak kısık ateşte köpüklenen kadar pişirin. Ardından ocaktan alın ve afiyetle için.

SU İÇMEYİ İHMAL ETMEYİN

Hazırladığınız bu kahve karışımından etkili sonuç almak istiyorsanız, büyük bardak oda sıcaklığında beklemiş suyunuzu içmeyi ihmal etmeyin. Bu sayede, dolaşım hızlanacak ve fazla yağlar daha kolay bir şekilde vücuttan atılacaktır.

ARA ÖĞÜNLERDE TERCİH EDEBİLİRSİNİZ

Hazırladığınız yap yakan kahve karışımınızı, ara öğünlerde tercih etmeniz, yağ yakımı açısından daha etkili olacaktır. Düzenli olarak tüketeceğiniz bu tarifle ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER