ŞOK İDDİA! İYİ PARTİLİ ARIKAN MEHMET ŞAHİN’DEN 1 MİLYON EURO MU ALDI?

Alanya'nın ünlü hayvanseveri Vildan Yazar Ülgenoğlu tarafından ortaya atılan iddia İYİ Parti'de şok etkisi yarattı.. Kamuoyunun Yozgatlı Mehmet olarak tanıdığı Mehmet Şahin ise ortaya atılan iddialar karşısında sesssizliğini koruyor...

ŞOK İDDİA! İYİ PARTİLİ ARIKAN MEHMET ŞAHİN’DEN 1 MİLYON EURO MU ALDI?

Gazeteci Mehmet Ali Parmaksız'ın gündeme getirdiği özel haberi Alanya'da gündem oldu...

Ülgenoğlu, Alanya Belediye Başkan aday adayı ve halen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan'a 1 MİLYON euro verildiğine ilişkin iddiaların sıkça dile getirildiğini söyleyerek hem Arıkan'ın hem de Şahin'in bu hususlarda kamuoyunu aydınlatması gerektiğine dikkat çekti. Daha önce yaptığı açıklamalarla ses getiren Alanya'nın ünlü hayvanseveri Vildan Yazar Ülgenoğlu önceki gün katıldığı bir canlı yayın programında yine çok konuşulacak iddiaları gündeme taşıdı. Hayvan haklarından, Alanya'nın Ticaret ve siyaset alanından tutun ilçedeki bir çok konuya değinen MCD Dernekleri Federasyonu Doğa ve Hayvan hakları başkanı Vildan yazar Ülgenoğlu, Alanya'da çok ses getirecek konuları dile getirdi.

Hayvan Hakları için elinden gelen mücadeleyi sürdüreceğini ifade eden Ülgenoğlu, siyaset ve ticaret konularında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti.
Halk arasında bir çok dedikodunun konuşulduğunu, bunların arasında en önemlisinin Alanya Belediye Başkan aday adayı ve halen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan'a 1 MİLYON euro verildiğine ilişkin iddiaların sıkça dile getirildiğini söyleyerek hem Arıkan'ın hem de Şahin'in bu hususlarda kamuoyunu aydınlatması gerektiğine dikkat çekti. Halk arasındaki bir diğer dedikodunun ise Şahin'in 19 AVM yaparak araplara  satacağkna ilişkin  olduğunu belirten Ülgenoğlu bu konularla ilgilli gerekli açıklamanın yapılması gerektiğini ifade etti.

İyi Partinin kongresi ve geçen seçimlerde Hilmi Er'in hakkının yenildiğini ve kullanıldığını ifede eden Vildan Yazar Ülgenoğlu, olası kongrede kimi destekleyeceğinin sinyalini de vermiş oldu. 

Sadece iki kişi arasında seçim yapılacakmış gibi yansıtılmasının da yanlış olduğunu savunan Vildan Yazar Ülgenoğlu, üç adayın daha olduğunu, Mustafa Toklu, Abdullah Sönmez ve Adem Er gibi güçlü isimlere haksızlık yapıldığının altını çizdi. Kamuoyunda kendisinin Adem Murat Yücel'İn adamı gibi gösterilmeye çalışıldığını sözlerine ekleyen Ülgenoğlu, Yücel ile mahkemelik olduğunu, ancak Yücel'in yaptığı başarılı çalışmaları desteklediğini, sapla samanı ayırmak gerektiğini söyledi. 

Kaynak: GAZETE AKDENİZ

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2022, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER