31'inci Alanya Triatlonu için geri sayım başladı

Alanya’da bu yıl 31.’si yapılacak olan Avrupa Triatlonu Kupası ve Paratriatlon Dünya Kupası’nın hazırlıkları başladı. 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan organizasyona şu ana kadar 600 sporcu kayıt yaptırdı.

31'inci Alanya Triatlonu için geri sayım başladı

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 31. kez düzenlenecek olan Triatlon yarışları için geri sayım başladı. Dünyada aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlon etkinlikleri Avrupa Triatlonu ve Paratiatlon Dünya Kupası’na sahne olacak ve bu yıl 31. yılını kutlayacak. 15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlara şu ana kadar 600 sporcu kayıt gerçekleştirdi. Kalan sürede sayının daha da artmasını beklediklerini belirten Başkan Yücel, pandemi gibi global felaketlerin katılımı etkilediği yarışların bu yıl eski günlerine döneceğini söyledi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Dünya’nın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu’nun bu yıl 31. yılını kutlayacağız. Her yıl olduğu gibi bu yılda şehrimize yakışır şekilde üzerine değer katarak ev sahipliği yapacağız. Yarışlarımız 15 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Paratriatlon startı ile başlayacak. 16 Ekim Pazar günü ise saat 07.30’da yaş grupları, saat 12.00’de elit kadın yarışları ve saat 14.00’de elit erkek yarışları başlayacak. Tüm sporsever vatandaşlarımızı organizasyonumuza davet eder, şimdiden tüm sporculara başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER