Alanyaspor hasreti bitiyor

2022-2023 sezonu hazırlıklarını tamamlayan Alanyaspor, sezonun ilk maçında yarın Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Zorbay Küçük'ün yöneteceği mücadele saat 19.15'te başlayacak.

Alanyaspor hasreti bitiyor

Süper lig'de mücadele eden temsilcimiz Alanyaspor, 2022-2023 sezonunu yarın açıyor. Ligin ilk maçında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'e konuk olacak olan Alanyaspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yarın akşam oynanacak olan maçta rakibini mağlup ederek lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan turuncu yeşilli ekip, bugün özel bir uçakla İstanbul'a giderek kampa girecek. Alanyaspor, bugün akşam saatlerinde yapacağı ter idmanından sonra yarın oynanacak olan maçın saatini beklemeye başlayacak.

KADRODA 4 EKSİK VAR

Alanyaspor'un yarın oynayacağı kritik Fatih Karagümrük maçında 4 oyuncu forma giyemeyecek. Ümit Milli Takım kampında olan Ahmet Gülay ile sakatlığı bulunan Famara Diedhiou, sezonun ilk maçını kaçıracaklar. Yeni transferlerden Lusamba ve Dombiya'nın da henüz hazır olmadıkları için maç kadrosunda yer almayacakları öğrenildi. İtalyan teknik adam Francesco Farioli ise bir diğer İtalyan çalıştırıcı Andrea Pirlo'nun takımına karşı nasıl bir ilk 11'i sahaya süreceği ise merak ediliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER