Alanyaspor transferde şov yaptı

Süper Lig'de yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Corendon Alanyaspor transfere hızlı başladı. Turuncu yeşilliler, savunma, ön libero ve hücum bölgesine 3 Brezilyalı futbolcuyu birden transfer ederek adeta gövde gösterisi yaptı

Alanyaspor transferde şov yaptı

Geçen sezon transferde istediği gibi hareket edemeyen Corendon Alanyaspor, yeni sezon öncesi transfere hızlı başladı. Bugün tesislerde düzenlenen imza töreninde Brezilyalı 3 futbolcu ile sözleşme imzalandı. İlk olarak defans oyuncusu Eduardo Bauermann ile 2 yıllık sözleşme imzalayan turuncu yeşil kulüp, ardından kanat oyuncusu Carlos Eduardo'yu 3 yıllığına renklerine bağladı. Alanyaspor'un tesislerinde düzenlenen törende son imzayı ise orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yapan Richard Coelho attı. Brezilyalı futbolcu ile de 2 yıllık anlaşma sağlandı.

"BURADA FAYDALI İŞLER YAPACAK"

Bauermann'ın daha öne takip ettikleri bir oyuncu olduğunu ve bedelsiz olarak Alanyaspor'a geldiğini söyleyen Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Yeni bir sezona başlıyoruz. Geçen sezon oyuncularımızın birçoğu kiralıktı. Giden oyuncularımız da oldu. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Peş peşe transferlerimizi yapacağız. İlk transferimizi Santos'un kaptanı, Brezilya Serie A'dan Bauermann ile yapıyoruz. Kendisi takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Çok faydalı işler yapacağını umut ediyoruz" dedi. Bauermann ise Alanyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Çok motive olmuş durumdayım. Süper Lig'i biliyor ve takip ediyordum. Bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum" dedi.

"SAHADA AGRESİF BİR OYUNCUYUM"

Alanyaspor'da günün ikinci imzasını Palmerias'tan transfer edilen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Carlos Eduardo attı. 3 yıllık imza atan Carlos, "Buraya sakin bir kafa ve özgüvenle çok çalışarak geldim. Burada Alanyaspor adına hedeflerimize ulaşmayı düşünüyoruz. Burada çok çalışarak da hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi. Taraftarlara da seslenen Carlos, "Beni saha içerisinde görmelerini istiyorum. Agresif bir oyuncuyum. Saha içerisinde beni seveceklerini düşünüyorum ve onları mutlu edeceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu. Başkan Çavuşoğlu da, "Bugün siz basın mensuplarını biraz yoracağız. İkinci transferimiz de yanımızda. Brezilya Seri A ekiplerinden Palmeras'ın sağ kanat oyuncusu. Carlos, Alanyaspor için çok iyi şeyler yapacağına inandığımız bir futbolcu. İzleyip takip ettiğimiz bir futbolcu. Hem Corendon Alanyaspor hem de Carlos için hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin Carlos diyoruz" dedi.

"BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Transferde dün samba şov yapan Corendon Alanyaspor'un 3'üncü transferi ise yine Brezilya Seri A'dan oldu. Ön libero ve orta sahada görev yapan 29 yaşında Richard Coelho'yu da renklerine bağlayan turuncu yeşilli takım, kadrosunu bir hayli güçlendirdi. Törende konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Bugün 3'üncü transferimizi de Seri A'dan yapıyoruz. Takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Kendisi ön libero oynuyor. Kulübümüze katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi. Coelho ise mutlu olduğunu söyleyerek, "Böyle bir fırsatı bulduğum ve burada olduğum için çok mutluyum. Kendime özgüvenim var Böyle bir grupla çalışmak mutluluk verici, başarılı olacağımıza inanıyorum. Takıma her alanda katkı sağlayacağımı düşünüyorum" dedi. Coelho ayrıca, "Benim taraflarlara mesajım da şu; bu forma altında elimden gelen herseye yapacağım. Sahada bütün gücümle takım arkadaşlarıma katkı vereceğimi bilmelerini sitiyorum" dedi.

ÇAVUŞOĞLU VAGNER LOVE'A TEŞEKKÜR ETTİ

Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, inza törenlerinin ardından yaptığı açıklamada öz eleştiri de yaptı. Çavuşoğlu,"Geçen sezon başında uyumsuzluklar oldu, transferde biraz geç kaldık. Ama zor bir sezon oldu. Bu sezon kamp döneminde futbolcularımız almak istiyoruz ve ana kadroyu kamp döneminde kurmak istiyoruz" dedi. Çavuşoğlu, "Wagner Love'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüze gelen oyuncular kendilerine danışmışlar. Bizlerle ilgili çok güzel şeyler söylediği için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2023, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER