Alanyaspor ve Kestelspor’un Türkiye Kupası'ndaki rakipleri belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan katılacak olan Aytemiz Alanyaspor'un rakibi TFF 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor olurken, Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un rakibi ise Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa oldu

Alanyaspor ve Kestelspor’un Türkiye Kupası'ndaki rakipleri belli oldu!

Ziraat 

Türkiye Kupası 4. eleme turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bugün yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleşecek kura çekimi törenine TFF yetkilileri ile kulüp temsilcileri katıldı. Kupaya bu yıl 4. turdan katılacak olan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un rakibi, TFF 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor oldu. Kupaya 2. turda katılarak Bursa Yıldırımspor'u eleyen ve 3. turda da Balıkesirspor'u eleyen bir diğer temsilcimiz Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor'un 4. turdaki rakibi ise Kasımpaşa oldu.

54 TAKIM MÜCADELE EDECEK


Türkiye Kupası 4. eleme turunda Süper Lig'den Hatayspor, Alanyaspor, Rizespor, Gaziantep, Göztepe, Konyaspor, Kasımpaşa, Başakşehir, Yeni Malatyaspor ve Fatih Karagümrük, ZTK 3. eleme turu kura çekimi sonucu BAY geçen Giresunspor ve ZTK 3. eleme turu müsabakaları sonucunda tur atlayan 43 takım olmak üzere toplam 54 takım mücadele edecek. Tek maç eleme usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turu müsabakaları; 30 Kasım, 1-2 Aralık tarihlerinde yapılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER