Hedefte genç oyuncular var

Transferde genç oyunculara yönelen Alanya spor'un, 19 yaşında ki Enis Destan ve Serdar Saatçi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Hedefte genç oyuncular var

Alanyaspor transferde oldukça ağır hareket ediyor. Şu ana kadar birçok isimle görüşen Akdeniz ekibinde henüz resmiye kavuşan bir transfer bulunmuyor. Alanyaspor'un geçen sezondan daha güçlü ve daha dinamik takım oluşturmak için transferde oldukça titiz davrandığı ve bu doğrultuda isimlerle görüştüğü gelen haberler arasında. Kulüp bütçesine göre en en iyi kadroyu hedefleyen Alanyaspor'un 19 yaşında iki genç isme yeni sezonda turuncu yeşilli formayı giydirmek istediği öğrenildi. 

Transferde genç oyunculara yönelen Alanyaspor'un Beşiktaş'ın 19 yaşında ki savunmacısı Serdar Saatçi'yi ve Trabzonspor'un aynı yaşta ki golcüsü Enis Destan'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Beşiktaş alt yapısından yetişen ve U21 milli Takımında da forma giyen  Serdar Saatçi, geçen sezon Süper Lig, Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Gençlik Ligi'nde olmak üzere toplamda 15 maçta forma giydi. Trabzonspor'un 19 yaşında ki santraforu Enis Destan ise geçen sezon TFF 1. Lig'de altyapısında yetiştiği Altınordu'da kiralık olarak geçirdi. Enis, 1 Lig'de 14 ve Türkiye Kupası'nda 3 maçta forma giydi, 2 gol kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER