'Unutmadık, unutturmayacağız'

Aytemiz Alanyaspor'un elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Çek futbolcusu Josef Sural'in bugün 3. ölüm yıldönümü. Turuncu yeşilli kulüp bir mesaj yayınlayarak "Josef Sural'i unutmadık, unutturmayacağız" ifadelerine yer verirken, taraftarlar da çok sayıda sosyal medya mesajı ile Sural'i andılar.

'Unutmadık, unutturmayacağız'

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor'un 29 Nisan 2019'da Kayserispor ile deplasmanda oynadığı maçtan sonra 6 futbolcu arkadaşı ile kiraladıkları VIP minibüsle Alanya'ya dönen Josef Sural, aracın Alanya girişindeki Dinek mevkiinde kaza yapması sonucu hayatını kaybetmişti. Saat gece 02.30 sıralarında kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına giren ve yan yatarak sürüklenen aracın açılan kapısından yola fırlayan Sural, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Alanya Anadolu Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yummuştu.

"ONU ASLA UNUTMAYACAĞIZ"

Sural'in acısı hala çok taze olduğunu belirten Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Başkan Çavuşoğlu, "Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz oyuncumuz Josef Sural'in acısı hala çok taze. Bugün onu kaybedişimizin 3. yıldönümü. Çok disiplinli, saygılı, başarılı bir futbolcuydu. Her zaman kalbimizde yaşayacak. Onu asla unutmayacağız" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER