Samsung’dan Apple’a gönderme: Ücretsiz temizlik bezi dağıtılacak

Apple'ın 19 dolar fiyata sahip temizlik bezi bizleri oldukça şaşırtmıştı. Apple'ı hedef alan Samsung, ücretsiz olarak 1.000 kişiye kendi temizlik bezini dağıtacak.

Samsung’dan Apple’a gönderme: Ücretsiz temizlik bezi dağıtılacak

Apple’ın geçtiğimiz ay yeni Macbook’ları ile tanıtılan 19 dolarlık temizlik bezi, kullanıcıları oldukça şaşırtmayı başarmıştı. Apple’a ufak bir gönderme yapan Samsung, Galaxy Club üyeleri arasında 1.000 kişiye ücretsiz temizlik bezi dağıtacağını açıkladı.

Samsung kendi bezini satışa sunacak

Yeni paylaşılan bir ekran görüntüsü, temizlik bezinin 20x20 cm boyutlarında olduğunu söylüyor. Apple’ın teklifinden biraz daha büyük olan yeni temizlik bezi promosyonunun, şu anda yalnızca Almanya için sunulduğunu söylememiz gerek. Bununla beraber diğer kullanıcılar belirlenen bir ücret karşılığında ürünü satın alabilecekler. Temizlik bezi ile Apple’ı hedef alan Samsung, daha öncesinde iPhone 7’den itibaren kaldırılan 3,5mm kulaklık girişini ve çentik kullanımını da eleştirmişti. Bunun yanı sıra şirket üst düzey telefonlarında yüksek ekran kasa oranına ev sahipliği yapıyor olsa da, kulaklık girişini kaldırdı ve yakında çıkacak Galaxy Tab’ın çentikli bir tasarımla geleceği söyleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER