İHA Muhabirleri, Başarılarını Törenle Taçlandırdı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nden İHA Muhabirlerine Ödüller

İHA Muhabirleri, Başarılarını Törenle Taçlandırdı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) tarafından düzenlenen 2022 Yılın Gazetecileri Ödül Töreni, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri İsa Akar, Suat Metin ve Ertuğrul Gün'e ev sahipliği yaptı. AGC Başkanı İdris Taş'ın açılış konuşmasında vurguladığı gazeteciliğin topluma örnek olma sorumluluğuyla geçen törende, muhabirlerin başarıları ödüllerle taçlandırıldı.

Törende konuşan Taş, "Gazeteciliğin merkezinde insan var. Merkezinde insan olan, doğaya, çevreye tüm canlılara, yaşamsal risklere karşı refleks gösteren mesleğin mensuplarıyız. Ne kadar kutsal bir mesleğin mensubu olduğumuzun farkındayız" dedi. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir ise yazılı basının zorlu bir dönemden geçtiğine dikkat çekti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de gazetecilere övgülerde bulunarak, kent adına ve toplum için verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ödül alan İHA muhabirleri ise şu şekilde sıralandı:

  • İsa Akar: 'Asfaltta Çalışıp Parke Sahada Türkiye Şampiyonu Oldular' çalışmasıyla 'Yılın Spor Ödülü'
  • Ertuğrul Gün: Güncel Haber Fotoğrafı alanında 'Kahraman İtfaiye Eri' çalışmasıyla ödül
  • Suat Metin: Kültür Sanat Haberi Fotoğrafı alanında 'Bayrak' çalışmasıyla ödül

Tören, muhabirlerin başarılarına odaklanan bir atmosferde geçerken, gazetecilerin topluma örnek olma sorumluluğu vurgulandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER