Mobil oyunda flörtleştiği kişi karısı çıktı

İstanbul'da can sıkıntısından kurtulmak için telefonuna indirip oynamaya başladığı mobil okey oyununda tanışıp flörtleşmeye başladığı kadın hiç tahmin etmeyeceği birisi çıkınca az kalsın evliliğinden oluyordu.

Mobil oyunda flörtleştiği kişi karısı çıktı

İstanbul'da yaşayan Taylan E. yaklaşık olarak üç sene önce Alev E. ile hayatlarını birleştirdi. İki senedir de sevgili olan mutlu çiftten Taylan E. doktor Alev E. ise avukat idi. İşlerinin yoğunluğundan ötürü ortak vakit biraz az geçirmek zorunda kalıyorlardı. Taylan E. doktor olmasından ötürü geceleri nöbete kalmasından kaynaklı hastası az olduğunda sıklıkla ya kitap okuyor ya da son zamanlarda yapmaya başladığı gibi telefonuna indirmiş olduğu Okey Muhabbet isimli sesli mobil oyunu ile vakit geçiriyordu.

Taylan E. yine nöbette olduğu bir akşam ilk önce eşi Alev E. ile telefonda konuşup iyi geceler dedikten sonra ilk başta kitap okumuş ardından da Okey Muhabbet oynamaya başlamıştı. Bir vakit sonra kurulan masada sesli bir şekilde sohbet etmeye başlamıştı okey oynadığı kişilerle. Bu kişilerden birisi ile üçüncü kere aynı masada denk geliyordu ve artık direkt kendisine seslenip sohbet ediyorlardı.

Yine bu sohbetlerden birinde konuştuğu kadının sesini çok tanıdık olduğunu hissetmişti ama tam olarak da konduramamıştı. Bu his değişik diyordu kendi kendisine ama bu ses de oldukça çekici geliyordu ve tam olarak niye olduğunu da ifade edemiyordu kendisine.

MOBİL OKEY OYUNU İLE SESLİ SOHBET

Yine nöbetçi olduğu bir gece Okey Muhabbet oynamaya başladı. Bu sefer de yine o kadın ile karşılaştı ve okey oynarken bir yandan da sohbet etmeye başladı. Fakat bu sefer biraz daha yakın ve sıcakkanlı konuşmalar başlamıştı aralarında. Laf lafı açtıktan sonra biraz daha özel sohbetler edilmeye başlanmıştı ve diğer kişiler artık sohbetten çekilip sadece oyun oynuyorlardı.

Belli bir süre sonra laf lafı açınca Taylan E. hastasının gelmesinden ötürü oyundan çıktı. Nöbet saatinin bitmesi ile de hastaneden ayrılıp eve geçmek için arabasına bindi.

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/image/yptBmQLowICS8o1GgEQcDRFcEjd5tdMX-body.jpg https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/image/yptBmQLowICS8o1GgEQcDRFcEjd5tdMX-body.jpg

HER ŞEY SABAH KAHVALTISINDA ORTAYA ÇIKTI

Ertesi gün hafta sonuydu Taylan - Alev çifti kahvaltı masasını hazırlamaya başladılar. Önce sucuklu yumurta ardından domates, peynir zeytin hazırlanıp masaya yerleştirildi. Daha sonrasında masaya oturduklarında ikisinin de telefonuna Okey Muhabbet oyunundan bildirim mesajı geldi. Bir anda birbirlerine dönüp baktılar ve ikisi de kızarmış bir halde göz göze geldi. İkisi de yanlış bir şey yaptıklarında bu duruma geldiklerini bilecek kadar birlikteydiler.

Açıklamaya ilk Taylan bey başlamıştı. Anlattıkça Okey Muhabbet oyununda bir kadın ile konuşmalarını eşi Alev hanım yer yer şaşırıp yer yer de gülüyordu. En sonunda dayanamayıp O kadar konuştuğun kişiyi uzaklarda arama o kişi benim cümlesi dudaklarından döküldü. Bunun sonucunda karşılıklı gülüştüler ve aralarında ki olay tatlı bir hikayeye dönüştü.

MOBİL OYUNU İSTEYEN HERKES İNDİREBİLİYOR

İsteyen herkes mobil oyunu App Storeveya Google Play'den ücretsiz bir şekilde indirip oynuyor. Aman dikkat edin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER