Kiraladığı evde gördükleri karşısında şok oldu!

İngiltere'de meydana gelen olayda, genç bir adam yeni kiraladığı evde gizli bir bölme buldu. Gizli bölmeyi keşfe çıkan kiracı gördükleri karşısında şok oldu.

Kiraladığı evde gördükleri karşısında şok oldu!

İngiltere'de yaşanan olayda, yeni bir eve taşınan genç adam, kiraladığı evde bulduğu gizli bölme ile şaşkına döndü. Sosyal medyada gündem olan olayda, genç adam banyo girişinde gizli bir bölme olduğunu gördü. Gizli bölmenin kapağını açtığında ise korkuya kapıldı.

İLK BAKIŞTA HER ŞEY NORMAL GÖZÜKÜYORDU

Ters dubleks şeklinde olan evi uygun bir fiyata kiralayan genç adam için işler başta çok iyi gidiyordu. Son teknoloji ile döşenmiş evinde her şey tam istediği gibiydi. Bir gün banyonun zemininde gizli bir bölme olduğunu fark etti. Bölmeyi açtığında karşısına tamir aletleri çıkan genç adam tamir aletlerinin altında başka bir kapı daha gördü. Kapıyı açtığında aşağıya doğru inen bir merdiven olduğunu fark etti. Merdivenden aşağıya inen genç adam buranın bir zindan olduğunu anlayınca şaşkınlığını gizleyemedi.



 

19'UNCU YÜZYILDAN KALMA ZİNDAN BULDU

Zindanı bulunca incelemeye başlayan genç adam, zindanın oldukça geniş olduğunu fark etti. Arkadaşıyla içeriye girdiğinde 19. yüzyıldan kalma bir koridor ve kapak düzeneği buldu. Yukarı baktıklarında çökmekte olan bir tavan veya yeni bir gizli yer gördüler. Biraz nemli olsa da sağlam bir zemindeydi. Köşede yatak ya da koltuk olabilecek taştan bir blok vardı.



 

TAŞINMAYA HAZIRLANIYOR

Evde tek başına kalan ve gördüğü manzara karşısında panik olan İrlandalı genç adam evden taşınma hazırlıkları yaptığını sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER