Penceredeki karga korkunç gerçeği ortaya çıkardı

İngiltere'de Pauline Blake isimli kadın komşusunun evinde mahsur kalan kargayı ve komşusunun bahçesinde bulunan otomobilin üzerinden bir ağaç yeşerdiğini görünce endişeye kapıldı.

Penceredeki karga korkunç gerçeği ortaya çıkardı

İngiltere'de 76 yaşında olan Pauline Blake isimli bir kadın, çok nadir gördüğü 74 yaşındaki komşusu John Noble'nin evinde mahsur durumda olan kargayı ve komşusunun bahçesinde yer alan otomobilin üzerinden bir ağaç yeşerdiğini görünce büyük bir endişeye kapıldı. Endişeli komşu kapıyı çalmasına rağmen komşusunun evinden ses gelmeyince polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Komşusunun harabeye dönmüş evine giren yetkililer, yaşlı adamın mumyalanmış cesedi ile karşı karşıya kaldı.

Sağlık ekipleri kapıyı çalmalarına rağmen evden herhangi bir ses çıkmayınca polis ekipleri kapıyı kırdı. İçeri giren yetkililer 74 yaşındaki adamın mumyalanmış cesedini kanepenin üzerinde dururken buldu.

Dokuz yıllık komşusunun nadiren dışarı çıktığını belirten Pauline, komşusunun evinin çok bakımsız olduğunu, evin üst odasında bulunan pencereden kargayı görünce kapıyı çaldığını ancak cevap almadığını, günlerce kapıyı çalmasına rağmen de kapıyı açan olmayınca polise haber verdiğini ifade etti.

1

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/iv0U4e4ytbkSLL3ixeV3L6DUwucxlPYP-body.jpg

Olay ile ilgili soruşturma açılırken, polis yetkilileri Noble'nin cesedini kanepe üzerinde mumyalanmış bir biçimde bulduklarını, evinin ön kapısını kimsenin içeri girmemesi için geniş bir direkle de kapatılmış olduğunu ifade etti.



2

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/jzRkFdQE2sWl78jZfxtg5xdSLKEzuwiV-body.jpg

Bir polis memuru Noble'nin evine girdikleri anda evin çöp eve dönüştüğünü, etrafta içinde idrar bulunan bira şişesi gördüklerini söyledi.



3

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/wdyCU0kEuZlQb9XH4ITba5thP4M7HN7V-body.jpg

Noble'nin kardeşi Roy, abisinin 30 yıl önce eşinden ayrılmış olduğunu, ayrılık sonrası içine kapandığını ve hiç kimse ile de konuşmadığını insanlardan tamamen uzaklaştığını belirtti.



4

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/LCYbcALC1DXQ7eUg0LKyH2GlSqGPv7Em-body.jpg

Noble'nin oğlu Gary ise babasını 29 yıldır görmediğini, alkol bağımlısı olan babasının ruhsal sorunlar yaşadığını bu nedenle insanlar ile olan irtibatını kestiğini söyledi.



5

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/wmKrnI0zc7VoHIfbEXNfg9Q0p57r5jkT-body.jpg

Ceset aşırı derecede çürüdüğü için Noble'nin kesin ölüm nedeni açıklanamadı.



6

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/X8ZEpqGS1dTXbdkbPuRx5CnTvwlbCvti-body.jpg



7

https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/fkmchFIA6pMXmOx5A27nSCfhgMKOZNdo-body.jpg

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER