Meteoroloji'den uyarı geldi! Yola çıkacaklar dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısında özellikle Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis beklendiğini belirtti.

Meteoroloji'den uyarı geldi! Yola çıkacaklar dikkat

Bir süredir ülke genelinde etkili olan sis, bazı bölgelerde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son bilgilendirmeye göre, ülke genelinde yağış beklenirken, özellikle Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiği belirtildi.

METEOROLOJİ UYARDI SİS YOĞUNLUĞUNU ARTIRIYOR

Kış aylarının gelmesiyle beraber hava sıcaklıkları da düşmeye başladı. Bir süredir etkili olan sise karşı uyarılarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftada bazı bölgelerde özellikle sabah ve akşam saatlerinde sisin etkili olacağını belirtti. Yapılan son değerlendirmede, ülke genelinde yağış beklenmiyor, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI YÜKSELİYO MU?

Geçtiğimiz hafta soğuk etkili olmuştu. Meteoroloji’den gelen yeni değerlendirmeye göre bu hafta içi hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle doğu ve güneydoğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

PUS VE SİSE ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bir haftadır yer yer kendini belli eden sis, yeni haftada da etkilerini sürdürecek. Kuzey ve iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yurttaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.



EDİRNE 3°C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER