BAŞKAN YÜCEL’DEN YOĞUN ANKARA MESAİSİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankara’daki ziyaretlerini sürdürüyor. Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Başkan Yücel, bugün de Bahçeli’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen 28. Yasama Dönemi 1. Yasama Yılı’nın İlk MHP Grup Toplantısı’na katıldı ve bir dizi ziyaretlerde bulundu.

BAŞKAN YÜCEL’DEN YOĞUN ANKARA MESAİSİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, dün Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerini bugün de sürdürdü. Başkan Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.



Başkan Yücel ve beraberindekiler ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımı ile gerçekleştirilen 28. Yasama Dönemi 1. Yasama Yılı’nın ilk Milliyetçi Hareket Partisi Grup Toplantısı’na katıldı. TBMM’de Genel Başkan Bahçeli’yi karşılayan Başkan Yücel, “Toplantımızın; ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

BAHÇELİ’DEN ALANYA’NIN DA İÇİNDE OLDUĞU 100 İL MÜJDESİ



MHP Grup Toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alanya’nın içinde bulunduğu il ve ilçe olmayı bekleyen şehirlere müjdeli haberi verdi. Bahçeli, “Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünde 100 maddelik anayasa teklif metnimiz çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür.” dedi. Bahçeli’nin bu sözleri grup toplantısında uzun süre alkışlandı.

Başkan Yücel ve daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret ederek kendisine Türk Bayrağı tablosu hediye etti. İkili gündeme dair fikir alışverişinde bulundular.

BAŞKAN YÜCEL; ANTALYA MİLLETVEKİLLERİ İLE ANKARA’DA BULUŞTU



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ankara’da Antalya’yı temsil eden MHP’li Milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun’u da ziyaret etti. Başkan ve Durgun’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Yücel, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Yücel her iki isme de Türk Bayrağı tablosu hediye etti.





ANKARA’DA ALANYALI ÜÇ İSME ZİYARET



Başkan Yücel Ankara’da Alanyalı üç isimle bir araya geldi. Başkan Yücel ilk olarak Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nu ziyaret etti. Alanya’da bisiklet sporu ile ilgili yapılan pek çok çalışma hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Yücel, “Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanımız Sayın Emin Müftüoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.





Başkan Yücel daha sonra Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ile bir araya geldi. Ankara’daki ofisinde Genel Başkan Dim’i ziyaret eden Başkan Yücel, “Ankara’da Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Sayın Mehmet Ali Dim beyefendiyi makamında ziyaret ettik. Güzel sohbeti ve misafirperverliği için Sayın Mehmet Ali Dim’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Ankara Temsilcilik Ofisi’ni ziyaret ederek ALTSO Başkanı Eray Erdem ile de bir araya geldi.



Başkan Yücel, Ankara’da iki gün boyunca süren ziyaretleri değerlendirerek, “Başkentimiz Ankara’da İlçe Başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte iki gün boyunca önemli ziyaretlerde bulunduk. Dün MHP Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Genel Sekterimizi ziyaret etmiştik. Bugün de hem partimizin grup toplantısına katıldık hem de birçok ziyarette bulunduk. Başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere bizleri en güzel şekilde ağırlayan herkese, hoş sohbetleri ve yakın ilgileri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER