ÇAK MOBİL UYGULAMA ALANYA’DA İNDİRİMLERİN YENİ GÖZDESİ

Yiyecek, içecek ve gıda sektörüne yeni bir soluk getiren mobil uygulama ÇAK, Alanya’da indirimli alışverişin yeni adresi oldu. Uygulama, Alanya’da şimdiden yüzlerce kişi tarafından kullanılmaya başlandı.

ÇAK MOBİL UYGULAMA ALANYA’DA İNDİRİMLERİN YENİ GÖZDESİ

Alanya merkezli kurulan ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğretim elemanı ve öğrencileri tarafından geliştirilerek faaliyetlerini sürdüren mobil uygulama ÇAK, işletmelerin ve müşterilerin yeni gözdesi oldu. Yiyecek, içecek ve gıda sektörüne yeni bir soluk getiren mobil uygulama ÇAK, Alanya’da yaşayan herkesi bu uygulamayı kullanmaya davet ediyor. Mobil uygulama ÇAK sayesinde kullanıcılar, işletmelerin promosyon kampanyalarını ve gün içinde tüketilmesi gereken ürünlerini uygulama üzerinden takip ederek her gün yüzde 30 ile yüzde 70 aralığında net indirim fırsatı sunuyor. Her güne özel belirlenen indirimlerden yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken ise “Google Play ve App Store”dan ÇAK uygulamasını indirerek kayıt olmak.

ÇAK NEDİR?

İşletmelerin ürettiği ürünlerden promosyon yapmak istedikleri veya o gün içinde tüketemedikleri ürünleri

Sisteme girmesi prensibiyle çalışan ÇAK uygulaması, kafe, restoran, pastane, manav ve market başta olmak üzere birçok türden işletmenin dahil olduğu, ürünlerini daha ucuza pazarladığı bir alışveriş uygulamasıdır.  

NASIL ÇALIŞIR?

Uygulamaya kayıt olan müşteriler promosyon kampanyalarından ve gün içinde tüketilmesi gereken ürünlerin indirimlerinden faydalanmak için uygulamayı indirip, güvenli ödeme sistemi iyzico üzerinden alışverişini işletmeye para ödemeden tamamlıyor. Alışveriş, ÇAK cüzdan üzerine yüklenen bakiye ile yapılıyor. İndirimli ürünü satın aldıktan sonra teslimat kodu ÇAK işletme uygulamasına girilerek tamamlanıyor.  

ÇAK SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Facebook: www.facebook.com/cakapplication

İnstagram: www.instagram.com/cakapplication/

Twitter: www.twitter.com/cakapplication

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER