Rus kadınları güzelleşmek için bakın ciltlerine ne sürüyor!

Ülkelere göre güzelleşmenin püf noktaları nelerdir? adlı sorunun yanıtı haberimizde...

Rus kadınları güzelleşmek için bakın ciltlerine ne sürüyor!

Hemen hemen her yaşta kadın genç ve güzel görünmek için güzellik merkezlerine tonlarca para harcamaktan kaçınmazlar. Bu nedenle bizde sizler için para verme derdini ortadan kaldıracak formüller araştırdık. Ülkelere göre kadınların genç ve güzel kalmak için kullandığı formülleri araştırdık. İşte ülkelere göre güzelleşmenin püf noktaları...



FRANSA



Fransa'da yaşayan kadınların genç ve güzel görünmek için ciltlerine buz küpleri yöntemini uyguluyorlar. Bu yöntem uygulandığında kan dolaşımı artıyor ve yüzünüz sağlıklı bir görünüm kazanıyor. Aynı zamanda fransız kadınları bir diğer yöntem olarak şuna başvuruyorlar. Ciltlerine limon suyu sürme. Limon suyu ciltte oluşan sivilce ve akne gibi sorunları ortadan kaldırır.



İSVEÇ



İsveçli kadınlar güzelleşmek için öncelikle yediklerine ve içtiklerine çok fazla dikkat ediyorlar. İsveç kadınları bol bol meyve, sebze ve omega-3 kaynağı balık tüketiyorlar. Böylece hem sağlıklı olup, hem de güzelleşmiş oluyorlar. Ek yöntem olarak da, havuç suyunu kullanıyorlar. Özellikle kış aylarında tüketilen havuç sebzesinin suyu cilt güzelliği için büyük önem taşımaktadır.



TÜRKİYE



Türkiye'de yaşayan kadınlar ciltlerini güzelleştirmek için şifa deposu ayva meyvesini maske haline getirip, ciltlerine uyguluyorlar. Türk kadınları, 1 adet ayvayı rendeledikten sonra ve çırpılmış yumurtanın beyazıyla karıştırıyorlar. Daha sonra bunu masaj yöntemiyle ciltlerine uyguluyorlar. 10 dakika bekledikten sonra yıkıyorlar.

RUSYA



Güzellikleri ile tüm kadınlara ilham olan Rus kadınları, ciltlerini üzelleştirmek için yulaf, bal ve hindistan cevizi yağından oluşan bir güzellik maskesi kullanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER