Rusya, Ukrayna'ya Satılan Bayraktar TB2 SİHA konusunda tedirgin!

Ukrayna’ya satılan yüzde yüz yerli ve milli Bayraktar TB2 SİHA, Rusların gözünü korkutuyor. Rus uzmanlar Bayraktar TB2 SİHA ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Rusya, Ukrayna'ya Satılan Bayraktar TB2 SİHA konusunda tedirgin!

Savunma Sanayii’nde büyük atılımlar yapan Türkiye, yaptığı askeri silahlar ile Dünya’nın gündemine oturdu. Savaş sahalarındaki üstün başarıları ile Bayraktar TB2 SİHA’lar, ülkelerin dikkatini çekmeye başladı. ABD Senatöründen sonra son olarak Bayraktar TB2 SİHA’dan Rusya’da tedirgin. Rus uzmanlar, Ukrayna'nın Türkiye'den satın aldığı Bayraktar TB2 SİHA'lara ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundular. Uzmanlar, sadece bir tane Bayraktar TB2 SİHA'yı durdurmak için en az 10 adet Pantsir hava savunma sisteminin olması gerektiğini bildirdi. Ukrayna'nın Türkiye'den satın aldığı Bayraktar TB2 SİHA'lar Rusya'nın gündeminde yer tutmaya devam ediyor. Ukrayna'nın Bayraktar TB2 SİHA'ları ilk kez Donbass'ta kullanması ve büyük başarı sağlaması Rusya'yı harekete geçirdi. Moskova yönetimi Türk yapımı SİHA'ları yakın markajına aldı. Rus uzmanlar, Bayraktar TB2'nin durdurulması için en az 10 adet Pantsir hava savunma sisteminin olması gerektiğini ifade etti.

BAYRAKTAR TB2 SİHA KARŞISINDA 10 TANE PANTSIR BİLE YETMEYEBİLİR

Ukrayna’ya satılan yüzde yüz yerli ve milli Bayraktar TB2 SİHA, Rusların gözünü korkutuyor. Rus uzmanlar Bayraktar TB2 SİHA ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Askeri uzmanlar SİHA’lar için durdurulması zor tabirini kullandı. Rus basınına konuşan askeri uzmanlar, Bayraktar TB2'nin durdurulması için en az 10 Pantsir hava savunma sisteminin olması gerektiğini savundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER